Bestellen

(VERJAARDAGS)TAARTEN & GEBAK

Hoe plaats ik een bestelling?

Wil je een taart bestellen? Leuk! Neem een kijkje op onze patisserie pagina voor ons aanbod. Heb je zelf al een taart in gedachten? Wij maken ook customized cakes vanaf 10 personen. Stuur ons een mailtje met je ideeën en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren

Bestellingen kan je wijzigen/ annuleren tot 1 dag van te voren. Daarna zijn we helaas genoodzaakt om de bestelling in rekening te brengen.

FLYING PASTRY (BRIEVENBUSPAKKETJES)

Hoe plaats ik een bestelling?

Je bestelt je brievenbuspakketjes hier. Je kan de pakketjes direct naar een adres laten versturen of je kan het pakketje ophalen in onze winkel.

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Je kan je bestelling wijzigen tot 16:00 op de dag van verzending. Annuleren kan tot 12:00 op de dag van verzending.

BRUIDSTAARTEN & SWEET TABLES

Hoe plaats ik een bestelling?

Hebben jullie interesse in een bruidstaart en/of sweet table? Leuk! Neem hier alvast een kijkje om een idee te krijgen van ons aanbod. We snappen dat jullie natuurlijk eerst willen voorproeven, daarom bieden wij een proeverij aan. Stuur een mailtje naar info@letsbakeastory.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens dit contact of tijdens de proeverij bespreken we jullie wensen. Vervolgens ontvangen jullie een offerte per mail en na akkoord is jullie bestelling definitief geplaatst.

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Het wijzigen van jullie bestelling kan tot een week voor de bruiloft. Annuleren kan tot 2 dagen voor de bruiloft, daarna zijn we helaas genoodzaakt om de bestelling (deels) in rekening te brengen.

ZAKELIJKE BESTELLINGEN

Hoe plaats ik een bestelling?

Bekijk hier ons zakelijke aanbod. Per categorie vind je een aanvraagformulier. Vul deze in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met jullie op.

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Het wijzigen en annuleren van de bestelling kan tot 2 dagen van te voren, daarna zijn we helaas genoodzaakt om de bestelling (deels) in rekening te brengen.