Bezorgen & Ophalen & Verzenden

(VERJAARDAGS)TAARTEN & GEBAK

Kan ik (verjaardags)taarten/ gebak laten bezorgen?

Wij bezorgen taarten & gebak in Delft (€5,-). Helaas kunnen we onze taarten & gebak niet per post versturen. Alle bestellingen kunnen bij ons in de winkel in Delft opgehaald worden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Laat je taart of gebak in Delft door ons bezorgen? Geef dan in de bestelnotities je gewenste bezorgtijd aan. Mocht het ons niet lukken om rond deze tijd te bezorgen, dan geven wij dit tijdig aan.

Kan ik mijn bestelling ophalen in de winkel?

Ja, zeker! Onze winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Mijn bestelling is niet compleet. Wat nu?

Oh nee, wat vervelend! Neem telefonisch contact met ons op en dan zorgen wij voor een passende oplossing.

FLYING PASTRY (BRIEVENBUSPAKKETJES)

Kan ik een Flying Pastry pakketje ook in de winkel ophalen?

Dat kan zeker. Je kan het brievenbuspakketje via onze website bestellen. Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor de optie ‘ophalen in de winkel’. De verzendkosten worden dan van je pakketje afgehaald en wij zorgen ervoor dat het pakketje op de door jou aangegeven datum klaarligt.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Helaas kan je op dit moment nog niet zelf je bestelling volgen. Heb je vragen over je bestelling? Stuur ons dan even een mailtje met je bestelnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik mijn adres wijzigen?

Heb je per ongeluk het verkeerde adres ingevuld? Dat kan gebeuren. Je kan het adres van je pakket wijzigen tot 16:00 op de dag van je gekozen verzenddatum.

Mijn pakket is niet geleverd, wat nu?

Dat is vervelend! Wij versturen onze pakketten als brievenbuspakket en deze worden meestal de volgende dag door PostNL bezorgd. In de meeste gevallen is dit echt zo, maar helaas niet altijd. Wij hebben hier geen invloed op. Onze ervaring is dat als het pakket er niet op de gekozen dag is, het vaak een dag later arriveert. Is het pakketje dan nog steeds niet binnen? Neem dan even contact met ons op. Wil je dat het pakketje op een bepaalde dag binnen is? Dan zouden wij aanraden om de verzenddatum 2 dagen voor de gewenste aankomstdag te selecteren. Voorbeeld: wil je dat je pakketje op 3 maart wordt bezorgd? Kies dan 1 maart als verzenddatum. Ook goed om te weten: PostNL bezorgt niet op zon- & maandagen.

BRUIDSTAARTEN & SWEET TABLES

Worden bruidstaarten & Sweet Tables bezorgd?

Zeker weten ;). Wij vinden het net zo belangrijk als jullie dat jullie bruidstaart en/ of sweet table er op deze speciale dag fantastisch bij staat. Daarom bezorgen wij graag jullie bruidstaart/ sweet table in de omgeving van Delft en zetten we deze helemaal voor jullie klaar.

Kan ik mijn Sweet Table/ bruidstaart ook bij jullie in de winkel ophalen?

Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen er voor dat de bruidstaart/ sweet table goed verpakt wordt zodat je deze mee kan nemen.

ZAKELIJKE BESTELLINGEN

Kan mijn bestelling bezorgd worden?

Dat kan zeker. Wij bezorgen zakelijke bestellingen in Delft en omgeving. Brievenbuspakketjes kunnen uiteraard per post verstuurd worden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wil je een zakelijke bestelling plaatsen? Dan bespreken we tijdens het plaatsen van de bestelling de bezorg- of verzendopties.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Dat kan natuurlijk ook. Wij stemmen met je af wat voor jou de beste tijd is om de bestelling bij ons in de winkel in Delft op te halen.