GEBAK & PETIT FOURS

Wij maken heerlijke taarten en petit fours: van regulier, glutenvrij tot vegan. We vinden het leuk om mee te denken en kunnen al het gebak personaliseren zodat het binnen een thema past of door een logo toe te voegen.

SWEET TABLES

Bij een sweet table is er altijd voor iedereen iets lekkers. We maken verschillende zoete lekkernijen zoals koekjes, brownies/ boterkoek, macarons & mini taartjes. Bij een sweet & savoury table maken wij een heerlijke mix van zoete en hartige hapjes.

BREAKFAST TABLE

Naast sweet tables maken wij ook ‘breakfast tables’ gevuld met bijvoorbeeld croissants, yoghurt met vers fruit & onze huisgemaakte granola, bananabread en cinnabuns.

FLYING PASTRY

Lekkers in de brievenbus. Met alles feestdagen hebben wij heerlijke feestpakketjes die door de brievenbus passen maar ook voor online meetings zorgen wij graag dat er voor iedereen wat lekkers in huis is!

BIRTHDAY SERVICE

Met onze verjaardag service heb je in een keer alle verjaardagen van uw personeel geregeld. U geeft aan ons de verjaardagen door en wij zorgen dat er voor iedereen een pakketje in de brievenbus ligt op hun verjaardag.

WORKSHOPS

Wij bieden verschillende workshops aan voor groepen. Tijdens onze workshops leer je bakken ‘from scratch’, krijg je de recepten mee & ga je natuurlijk met een tas gevuld vol lekkers naar huis. Naast workshops bij ons in Delft, is het ook mogelijk om een online workshop te volgen, waarbij iedereen in zijn eigen keuken aan de slag gaat.

ZUURDESEMBROOD & BELEGDE BROODJES

COMING SOON

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen, zodat we binnenkort onze eigen heerlijke zuurdesem broden kunnen gaan bakken. Naast deze broden zullen we ook belegde broodjes gaan verzorgen.